درباره ما
انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در سال 1340 با رسالت بهبود وضعیت تغذیه جامعه ایرانی تاسیس شد. در این مدت تلاشهای مستمری در این راستا صورت گرفته است. در حال حاضر نیز انستیتو تحقیقات تغذیه به عنوان بازوی پژوهشی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیش از پیش به دنبال تحقق اهداف کلان وزارت بهداشت گام برمی دارد و راهاندازی پایگاههای پژوهشی و اجرای برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیهای گامی بزرگ در این راستاست.
انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با پشتیبانی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و سازمانهای دولتی و بین المللی دیگر از جمله صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) نخستین گام را در این زمینه برداشته و امید است با همکاری دیگر ارگانهای ذیربط از جمله معاونتهای بهداشتی استانهای کشور این برنامه به سرعت در همه نقاط کشور به اجرا درآید.